Beton Parke ve Kullanım Alanları

Beton parke genel olarak yollarda kullanılır.Ancak estetik görüntüsü nedeniyle bir çok farklı alanda da kullanıldığını görmek mümkündür.  Bu alanlara park ve bahçe düzenlemelerindeki kullanımını örnek vermek son derece yerinde olacaktır. 

Beton parkeler çevre düzenlemelerinin vazgeçilmez kilit elemanlarından biridir. Beton parkeler ve bordürlerin birlikte kullanımında görsel olarak çok estetik sonuçlar alınmaktadır. Ve bu estetik görünüm beton parkelerin daha çok kullanılması için bir cezbedici unsur olmaktadır.

Beton parke denilince ilk olarak akla yol üzerinde asfaltın yerine kullanılması gelmektedir. Hem maliyet hemde göze hitap etmesi açısından asfalta karşı ciddi üstünlükleri olan beton parkelerin yollarda kullanılması son derece güzel sonuçlar vermektedir.

Uygulama kolaylığı ve özel işçilik giderlerinden tasarruf etmeye imkan sağlaması sebebiyle tercih edilen beton parkeler şehirlerinizi güzelleştirerek daha sıcak bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır.

Geyik Grup olarak Kırıkkale ve Kırşehir Fabrikalarımızda bordür,beton parke bims hafif yapı elemanları ,çelik iskele ,teleskopik iskele ,ahşap palet, euro palet gibi ürünlerin üretimlerimlerini yaparak sektöre ciddi katkılar sağlamaktayız.

Bu sektör içerisinde uzun yıllardır bulunmamızın getirmiş olduğu tecrübe ile tüm müşterilerimize kaliteli, sağlam ve kullanışlı ürünler üretmekteyiz. Bu sebeple müşteri memnuniyetini oldukça önemsemekteyiz.